Velkommen til Storvika!

BIL / MC

Kjør E6 mot Stjørdal og Havnekrysset, en rundkjøring i industriområdet, ta av i retning vestover og mot Havna.

Følg skilting gjennom Sutterøen mot Storvika. 

Kun ca 30-40 min kjøring fra; Trondheim, Melhus, Selbu, Frosta, Åsen og innen 1 t kjøretur fra Verdal, Levanger, Meråker, Flakk, Lundamo og Orkanger. 


PARKERING

Det er gratis parkering på kommunens parkeringsplass nord for Storvika. Beregn en liten gåtur fra bilen og ned til selve spelarenaen på et par minutter. Har du sykkel eller HC-parkeringskort kan du kjøre helt frem og parkere rett ved inngangen til spelarenaen. 


BUSS / TOG / TAXI

Det går ikke buss ned til Storvika på kvelden. Bussene fra nord-, sør- og østlig retning og alle togene, har stoppested på Stjørdal stasjon. Her i fra kan man gå ned til Storvika på rundt 30 min. Det er også taxiholderplass på stasjonen. Turen til Storvika vil da ta kun 5 min.  

Storvika - Stjørdal - Trøndelag


Storvika er et friluftsområde ved Trondheimsfjorden, litt nord for flyplassen Værnes og vest for Stjørdal sentrum. I oktober byr Storvika på nydelige solnedganger over Trondheim og ut mot Trøndelagskysten. 


Stjørdal er selve hjertet av Trøndelag, det er her fylkesgrensen mellom nord og sør falt tilbake i 2018 og det ble et samlet Trøndelag med 450 000 trøndere og sørsamer. Stjørdal er en

by med nærmere 25 000 innbyggere. 


Se kart her...    

                         HC - INFOSIDE

                         Vi har samlet info til                                     publikum som har                                       ulike behov. Her kan                                   du lese om alt du trenger å vite for at du skal få en minnerik og herlig kveld i Storvika med oss.

Kom på forestilling!

SERVERING

Vi samarbeider med lokale leverandører som tilbyr helt nydelig middag eller kveldsmat, litt snacks og drikke til publikum. Maten og den smaksrike hjemmelagede varme kakaoen blir tilberedt på kjøkkenet hos Daba Cafè i Stjørdal og serveres i kopper og lukkede matbokser. Helt fersk og nytrukket kaffe blir traktet på spelarenaen og er levert av Stjørdals eget Langøra kaffebrenneri. Spelarenaen og serveringen åpner kl.17:00 og det er salg også i pausen og etter forestilling. Betaling gjøres med Vipps. Forestilling begynner kl. 18:00.

WC

Vi har tilgang på kommunens toaletter i 1.etg av Storvika Baderestaurant. I tillegg blir det satt opp ekstra toaletter på selve spelarenaen, tett på både publikumsområdet og matserveringen. 

Det er selvfølgelig tilgang på antibac, papir og sanitetsbind.

FOTO og FILMOPPTAK

Det er tillatt å ta et par bilder diskret uten blitz under forestillingen. De kan gjerne deles:


#yggdrasilteater

fb:  yggdrasil teater

ig:  yggdrasil_teater 


Filmopptak er ikke tillatt.

SPELARENA

Den delen av Storvika hvor Yggdrasil spilles vil bli avsperret for turgåere, klatrere og andre aktiviteter, i tiden vi øver inn stykket og uken hvor forestillingen spilles. Dette gjøres av sikkerhetsmessige årsaker, da vi trener med ekte våpen, skyter med pil og bue, bruker åpen ild og hele området er dekket av teknisk utstyr. Derfor sperres området av og det er vakthold hele døgnet så ingen skader seg. Dette er i samråd med kommunen og Fylkesmannen. I denne perioden vil folk som krysser sperrebåndene bli bortvist fra området. 

Det er ikke tillatt å ta med hund eller andre kjæledyr på forestilling. Dette er et alkoholfritt familiearrangement og røyking er ikke tillatt selv om arrangementet er utendørs.

MERCH

Vi har T-shirts i alle slags størrelser i to ulike farger og med trykk forran og bak. I tillegg har vi bærenett i to ulike farger med logo på den ene siden og vi har munnbind med logo. Kjøp med deg ditt favoritt Yggdrasil-merch og din helaftens spektakulære teateropplevelse vil vare evig!

Ta kontakt hvis du lurer på noe! 
 
 
 
 

Velkommen til Storvika - Velkommen til oss - Velkommen til en opplevelse for livet! 

HØSTEN 2023

Oktober